کارکنان یونیپاث
قطر برای کاهش خطر افراط گرایی خشن 500,000 دالر به دفتر منطقوی سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی سازمان ملل (UNESO) در دوحه کمک می کند.
این پول که صندوق انکشاف قطر (QFD) آن را تامین می کند، مصارف اپراتیفی دفتر UNESCO را که بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و یمن را پوشش می دهد، تامین می کند.
توافق نامه مرتبط را در اکتوبر 2016 خلیفه جاسم الکواری، مدیر کل QFD، و دکتر آنا پائولینی، مدیر دفتر UNESCO در دوحه، امضا کردند. ماموریت این دفتر توانمندسازی زنان و مردان ذریعه تعلیم، علم، فرهنگ، ارتباطات و معلومات با همکاری بخش خصوصی و جامعه مدنی است. این پروگرام می تواند مانع گرایش جوانان به ایدیولوژی های مذهبی افراطی شود.
به گفته دکتر پائولینی، همکاری بین قطر و UNESCO رسیدگی به معضلات اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی را در سطوح منطقوی و بین المللی شامل می شود. وی از قطر بابت حمایت این کشور تشکر کرد و بر اهمیت معرفی وظایف UNESCO و دیدگاه دولت برای ارائه خدمات تعلیمی برابر، همکاری های علمی و محافظت از میراث فرهنگی در سراسر دنیا تاکید کرد.
این همکاری نشان دهنده تعهد قطر به اقدامات حمایتی در زمینه ایجاد صلح و وحدت در بین کشورهاست.
منابع: The Peninsula، دفتر UNESCO در قطر