کارکنان یونیپاث
بحرین تکنالوژی شناخت چهره و شناخت چشم را برای کمک به تأمین امنیت در گذرگاه های مرزی معرفی نموده است. این پروژه تشکیل یک سیستم داده ها یا داتا بیس را در بر میگیرد که از ورود کسانی که اسناد جعلی در دست دارند به کشور جلوگیری میکند.
البته که بحرین در امر پایه گذاری سیستم مشخصات ذاتی بمنظور تأمین امنیت تنها نیست. در سال 2003، امارات متحده عربی یکی از اولین کشور هایی بود که آزمایش یا سکن مردمک چشم را در نقاط ورودی در بنادر زمینی و هوائی آن کشور آغاز نمود که از این طریق از ورود هزاران اخراج شده و مجرمین قبلی به کشور جلوگیری نماید.
این فن آوری به آن دلیل مؤثر واقع میگردد که هیچ دو شخص مختلفی دارای عین مردم چشم نیستند و سن و سال مردمک چشم را اخفا نمیکند و حتی جراحی دگرگونی و کانتکت لنز قادر به تغییر آن نیست.
در سال 2013، کارگران امدادی اردن در آن کشور از سکن مردمک چشم برای ثبت نام پناهنده گان سوری شروع به استفاده کردند. این امر باعث ارتقای سطح دقت در شمارش پناهنده گان شده و از تکرار نویسی سوابق جلوگیری بعمل آورد. کمیساری عالی ملل متحد برای پناهنده گان این تکنالوژی را برای توزیع پول نقد از طریق ماشین های پرداخت بکار میبرد.
وزارت داخله بحرین این فن آوری را به کمک ریاست تحقیقات جنائی، مقام تنظیم بازار کار، و سازمان اطلاعات مرکزی نصب میکند.
منابع: اخبار روز خلیج، آی آر آی ان نیوز، اداره شناسائی هویت امارات متحده عربی