«کالج جنگ بحری ایالات متحده» دوره بین المللی اپریتر بحری برگزار می کند
کارکنان یونیپاث
گروپ های بحری چند-ملیتی به کمک هم ناوگان هایی را شکل داده اند که لزوماً در بخش قوانین مداخله، تفسیر قانون بین المللی یا امکانات بحری اشتراک ندارند. این تفاوتها ممکن است ماموریت هایی را که در آنها همکاری برای مقابله با دزدی بحری، محافظت از خطوط کشتیرانی و دستگیری قاچاقبران ضروری است، پیچیده سازد.
ماموریت موفق با شناخت دقیق اهداف مشترک آغاز می شود. مشارکت همه طرف ها در پروسه پلان گذاری برای ایجاد دستورالعمل شفاف و غیرمبهم برای نیروی یکپارچه چند-ملیتی ضروری است.
«دوره بین المللی اپریتر بحری» که «کالج جنگ بحری ایالات متحده» در جنوری 2018 برای افسران بحری چند-ملیتی برگزار خواهد کرد، با ایجاد زمینه همکاری سازنده در دریا و یکپارچه سازی روان قوای ائتلاف در شرق میانه به این مساله خواهد پرداخت.
این دوره با ترکیبی از درس ها، مباحث و تعلیم های علمی، به بهره برداری از مهارت و دانشی خواهد پرداخت که قوای بحری ایالات متحده با گزمه در آب های بین المللی به دست آورده است. همزمان بیست و پنج نفر می توانند در این دوره 12 هفته ای که دو نوبت در سال 2018 و سه نوبت در سال 2019 برگزار خواهد شد، اشتراک کنند.
مایکل هالت (Michael Hallett) قومندان متقاعد قوای بحری ایالات متحده و از پرسونل کالج جنگ بحری، اظهار کرد: «ناوگان های بین المللی و همکاران علاقه مند خواستار اشتراک در این دوره هستند». «ما نمی گوییم که همه کشورها به تعلیم های ما عمل می کنند ولی ما الگویی برای شکل دادن به عملیات آنها ارائه می کنیم».
کشورهای شرق میانه و جنوب آسیا از بسیاری از سازمان ها و کمپنی های قدرتمند و موفق چند-ملیتی و قراردادهای چند-جانبه همکاری و هماهنگی برای محافظت از آزادی دریانوردی، جریان آزاد بازرگانی بحری و ثبات حوزه های بحری پشتیبانی می کنند.
از اینها می توان به شورای همکاری خلیج (GCC) و نیز قوای بحری مشترک (CMF) مستقر در بحرین اشاره کرد. CMF گروپی متشکل از 31 ناوگان چند-ملیتی است که کارگروپ مشترک (CTF) 150، متمرکز بر امنیت بحری و مقابله با تروریسم؛ CTF 151، عملیات چند-ملیتی مقابله با دزدی بحری؛ و CTF 152، متمرکز بر امنیت و همکاری خلیج را شامل می شود.
مانورها و اجلاسی مانند «مانور بین المللی مقابله با ماین» و «اجلاس محافظت از زیربناهای بحری» که آخرین بار در آپریل 2016 در بحرین برگزار شد، لزوم تقویت همکاری در سطح تکتیکی و عملیاتی را آشکار می کند. به گفته اندرو الوین، قومندان متقاعد قوای بحری سلطنتی بریتانیا و مدیر پروگرام این دوره، ماموران قوای بحری از چندین کشور مجبور بودند که در جریان مانورهای سال 2016 وقت ارزشمند خود را به عنوان یک نیروی ارکان صرف کنند، پیش از آن که بتوانند ماموریت تعلیمی خود را در خلیج و اطراف آن اجرا کنند.
«برای رفع این نقص کالج جنگ بحری ایالات متحده از انجام یک مانور پست قومندانی حمایت کرد که در آن به افسران بحری از کشورهای متعدد طرزالعمل همکاری در انکشاف ماموریت و اجرای ماموریت تعلیم داده شد» این گفته قومندان الوین است.
ضرورت به یکپارچه سازی مرکزی در GCC نیز حس می شود. شش عضو GCC قصد دارند مرکز مستقل عملیات بحری خود را در بحرین تاسیس کنند. به گفته الوین، این منطقه علاوه بر مشکلات حاکمیت ملی، آب های سرزمینی، پروگرام های تفکیک ترافیک و مناطق اقتصادی انحصاری با ازدحام قایق های ماهیگیری، کشتی های تجارتی، سکوهای نفتی و قایق های تفریحی نیز مواجه است.
وی افزود: «دریای آزاد مشکل کمتری دارد و چندان تحت تاثیر تراکم جمعیت یا نوسان منطقوی نیست». «ولی فعالیت در مناطق ساحلی همواره دشوار بوده است».
این دوره برای پرسونلی با درجه بریدمن بحری، قوماندان بریدمن و قوماندانان دیزاین شده است. ممکن است بتوان با اعمال موردی استثنا زمینه حضور پرسونلی با دیگر درجات را نیز فراهم کرد.
در ختم این دوره، دانشجویان می توانند به عنوان افسر در مرکز بحری ملی یا مشترک خدمت کنند و مفاهیم عملیاتی را برای تدوین پروگرام ها و اجرای عملیات در محیط بحری چند-ملیتی به کار ببندند.
https://www.usnwc.edu/Departments—Colleges/International-Programs/I-MSOC-Overview.aspx
برای کسب معلومات بیشتر درباره این دوره، به
مراجعه کنید یا با آدرس IMSOC@usnwc.edu با کالج جنگ بحری ایالات متحده به تماس شوید.